Shoppers Stop

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Shoppers Stop | Vagas da empresa Shoppers Stop | Salários da empresa Shoppers Stop | Benefícios da empresa Shoppers Stop
      Entrevistas da empresa Shoppers StopEntrevistas do cargo de Customer Care Associate da empresa Shoppers StopEntrevista da empresa Shoppers Stop

Qatargas

7 de mar. de 2019
      Rohini

Outras avaliações de entrevista de vagas de Customer Care Associate da empresa Shoppers Stop

8 de dez. de 2019

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fiz uma entrevista na empresa Shoppers Stop.

The interview held for 2 days. First round was taken by HR and second round was taken Unit Head. My suggestion is whenever you go for an interview do research of that company and show your true personality.

About yourself, About company.

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Shoppers Stop (Rohini) em ago. de 2018

Three Rounds of Interview Conducted by Company 1st Round with HR (Human Resource) 2nd Round with ROM (Retail Operations Manager) 3rd Round with UH Or SM (Unit Head or Store Manager) Checked Confidence Level, Learning Attitude, Knowledge about the Product/Service according to Previous Experience About Qualifications And Most Important How you Answer any question Communication skills Patience Level etc.

If you have to sell something what are those 3 things you wanna learn

If anyone is selling anything with false comment will you learn it. What will you do in such case.

what will you do If anyone gives you 10 Lakh Rupees.

How many Family members are there in your family and what they does

10 de set. de 2017
      Hyderābād

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Shoppers Stop (Hyderābād) em out. de 2016

the interview process was very easy just we have to say the introduction and family background.they will ask about your previous experience, if any.you need to have some sales skilss.

say something about yourself.