Silverleaf Resorts

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Silverleaf Resorts | Vagas da empresa Silverleaf Resorts | Salários da empresa Silverleaf Resorts | Benefícios da empresa Silverleaf Resorts
      Entrevistas da empresa Silverleaf ResortsEntrevistas do cargo de Telemarketer da empresa Silverleaf ResortsEntrevista da empresa Silverleaf Resorts

14 de fev. de 2017
      Fort Worth, TX

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Silverleaf Resorts (Fort Worth, TX) em nov. de 2013

You speak to three people and then they decided. Then ask you to read what is in face of you just to see if you are able to read. How you are in loud noise and will you be out track.

What can you bring to our company?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Telemarketer da empresa Silverleaf Resorts

5 de set. de 2015
      Pantego, TX

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Silverleaf Resorts (Pantego, TX) em jan. de 2015

Was brief asking me how much customer service experience did I have, and how good was my communication skills. They asked me what made me a great fit for this company, and when could start. I told them immediately, I started the next day.

Why are you a great fit for this position? And why should we pick you to fill this position?

31 de ago. de 2015
      Pantego, TX

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Silverleaf Resorts (Pantego, TX) em jan. de 2014

it was short and easy. they had me say a script to see if i will be able to read one. the interview was not to long after i left there i had to go take my drug test at a place called nova one. while i was in the interview they did not ask too many questions just am i flexible, why do i want this job, etc. other than that they did not ask a lot of questions that i can remember that was more than a year ago.

am i flexible

Marriott International