Simply Sales & Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Simply Sales & Solutions | Vagas da empresa Simply Sales & Solutions | Salários da empresa Simply Sales & Solutions | Benefícios da empresa Simply Sales & Solutions
      Entrevistas da empresa Simply Sales & SolutionsEntrevistas do cargo de Outreach Agent da empresa Simply Sales & SolutionsEntrevista da empresa Simply Sales & Solutions

Deloitte
      KPMG
      bp
      Amazon

Entrevista para Outreach Agent

13 de jan. de 2020
      Victorville, CA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Simply Sales & Solutions (Victorville, CA) em dez. de 2019

Very brief. We talked about where I'd been very briefly, then I was given a very general, in retrospect kind of murky overview of what this job is. He told me some success stories, some his own, others about the people he's worked with. He's a very good talker, so its easy to just relax and listen to him. Just don't forget to ask crucial questions like I did about pay, hours, benefits, that kind of stuff. Because he will NOT voluntarily surrender that information, for reasons I can only speculate on.

Do you see yourself stepping up to a managerial role? Where do you see yourself in five years? Do you like to help others?
      3 respostas