Six Red Marbles

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Six Red Marbles | Vagas da empresa Six Red Marbles | Salários da empresa Six Red Marbles | Benefícios da empresa Six Red Marbles
      Entrevistas da empresa Six Red MarblesEntrevistas do cargo de Project Manager da empresa Six Red MarblesEntrevista da empresa Six Red Marbles

Native Camp

Entrevista para Project Manager

31 de mar. de 2017
      Gurgaon, Haryana

Outras avaliações de entrevista de vagas de Project Manager da empresa Six Red Marbles

Entrevista para Project Manager

22 de mai. de 2025

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Six Red Marbles (Gurgaon, Haryana) em out. de 2013

Interview Process has 2-3 rounds with different people i.e., HR, Operations Head, Project Manager of relevant department (if required) or Production Manger. US Project Manager could take interview on Skype

They asked me about past working experience, technical knowledge, process of a project, challenges of production etc.

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Six Red Marbles em abr. de 2025

This company lacks diverse employees (in the US). They have teams overseas, which means your job position is likely to end and be outsourced. Too many rounds of interviews. I think I had 5. I lost count due to the constant back and forth. The company lacks organization and business acumen. One week they are hiring, the next week they want to bring you on as a contractor, the next week after that they aren't hiring. Constant loop of time wasting. After two months, I ceased communication and refused to move forward with any other "interviews." The pay was low. The growth of the company seems stagnant. They operate as a small family business without a focus on growth.

Do you have a PMP certificate?