Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Skello | Vagas da empresa Skello | Salários da empresa Skello | Benefícios da empresa Skello
      Entrevistas da empresa SkelloEntrevistas do cargo de Product Manager da empresa SkelloEntrevista da empresa Skello

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Paris
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Skello (Paris).

Received an email asking to interview. I did the interview, we finished by saying I would go to the next step. That person never reached out again, which is quite odd.

Are you okay to come into the Paris office every week?
      Responder à pergunta
      Resposta da empresa Skello
      2y
      Dear Candidate, Thank you for sharing your interview experience with Skello. We are sorry to hear that the follow-up process did not meet your expectations. Interview Follow-Up: We would like to apologize for the lack of communication after your interview. This does not reflect the quality and respect we strive to maintain in our recruitment process. We will investigate what might have happened in your specific case and ensure that it does not recur in the future. Transparent Communication: At Skello, we value transparency and clear communication with all our candidates. Your feedback is crucial in helping us improve these aspects of our recruitment process. Regarding your question about the requirement to come to the Paris office every week, this reflects our desire to maintain a collaborative and interactive company culture, while respecting the work-life balance of our employees. We would be happy to discuss again with you to clarify any outstanding questions or to provide additional information about the position and our company culture. Please feel free to contact us directly again. We sincerely apologize for this experience and are committed to improving our process for future candidates. The Skello Team

Outras avaliações de entrevista de vagas de Product Manager da empresa Skello

22 de mai. de 2025
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Paris
      Nenhuma oferta
      Experiência positiva
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Skello (Paris) em abr. de 2025

cela c'est tres bien passé nous avons pu echanger sur tous les sujets et les besoins. Sur les softs skills aussi autant que les hard skills L'intervenant était tres sympa et ma mis à l'aise tres rapidement

quest ce que qui ma posé probleme ds maprécédente entreprise
      1 resposta
      Resposta da empresa Skello
      11mo
      Bonjour, Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis que le processus d’entretien se soit bien déroulé et que vous ayez pu échanger librement sur l’ensemble des sujets. Nous attachons beaucoup d’importance à l’écoute, à l’échange et à la transparence, que ce soit sur les compétences techniques comme sur les soft skills. Nous vous souhaitons le meilleur pour la suite, et restons disponibles si vous souhaitez reprendre contact à l’avenir. L’équipe Skello

21 de jan. de 2022
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Skello em nov. de 2021

super processus d'entretiens qui se déroule en plusieurs étapes. Après chaque entretien, j'ai eu l'occasion d'échanger avec la RH afin de lui partager mes feedback et ma position sur le poste. Je me suis toujours sentie écoutée et comprise dans ma démarche. C'est une entreprise que je recommande !

Concernant les questions, j'ai eu de nombreuses questions sur : - ma personnalité - mes valeurs / mes drivers - mes missions - mon avis type : Une application que j'aime et pourquoi ? Une application que je n'aime pas et pourquoi ?
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Amazon
      4.6★Remuneração e benefícios
      Yandex
      3.8★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.