Skyline Personnel

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Skyline Personnel | Vagas da empresa Skyline Personnel | Salários da empresa Skyline Personnel | Benefícios da empresa Skyline Personnel
      Entrevistas da empresa Skyline PersonnelEntrevistas do cargo de Marketing Assistant da empresa Skyline PersonnelEntrevista da empresa Skyline Personnel

Entrevista para Marketing Assistant

30 de mai. de 2019
      Raleigh, NC
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Skyline Personnel (Raleigh, NC).

I did not even make it so far as actually interviewing. Upon my arrival, I was asked to fill out all of my personal and tax information as well as provide two forms of identification before even talking to anyone. The interview process, ergo the company, is sketchy at best. Worst case scenario my identity would have been stolen, best case I would've been hired to cold call and telemarket before the interview was even over. Something stinks, and it smells vaguely similar to a multilevel marketing scheme.

Please provide 2 forms of ID