Socorro ISD

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Socorro ISD | Vagas da empresa Socorro ISD | Salários da empresa Socorro ISD | Benefícios da empresa Socorro ISD
      Entrevistas da empresa Socorro ISDEntrevistas do cargo de Teacher da empresa Socorro ISDEntrevista da empresa Socorro ISD

Entrevista para Teacher

10 de abr. de 2026
      El Paso, TX

Candidatei-me pessoalmente. Fiz uma entrevista na empresa Socorro ISD (El Paso, TX).

Easy interview and the process was long when accepted position there is a committee and they go around asking several questions. The callback was fast but hr was slow to contact me back

Outras avaliações de entrevista de vagas de Teacher da empresa Socorro ISD

Entrevista para Teacher

18 de set. de 2022
      El Paso, TX

Candidatei-me online. O processo levou 4 dias. Fui entrevistado pela Socorro ISD (El Paso, TX) em out. de 2019

Interview was very short, only 7 set questions. Very little opportunity for dialogue or conversation. Missed opportunity for interviewers to get to know candidate. Every candidate is asked the same seven questions.

How do you feel about running a club or organization.