Soka University

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Soka University | Vagas da empresa Soka University | Salários da empresa Soka University | Benefícios da empresa Soka University
      Entrevistas da empresa Soka UniversityEntrevistas do cargo de Admission Counselor da empresa Soka UniversityEntrevista da empresa Soka University

Imperial College London
      Teachers College
      Azerbaijan National Academy of Sciences
      Qafqaz University

Entrevista para Admission Counselor

5 de jan. de 2023

Outras avaliações de entrevista de vagas de Admission Counselor da empresa Soka University

Entrevista para Admissions Counselor

3 de fev. de 2015

Fiz uma entrevista na empresa Soka University.

Very nice people and straight forward questions. They asked about how I knew about them and why I had an interest in their school. They also wanted to see fit. We talked about future goals, weakness and strengths

Why are you interested in Soka

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela Soka University em jan. de 2015

A month and half after applying, I received an email saying that they were interested in going through to a phone interview. Went through the phone interview, thought it went well. Expecting to hear back from them in a week or two, or to just hear anything from them, I decided to send an email asking when should I expect to hear back for the last round, face-to-face interview. Got a response back with no direct answer. Then a month passes, I am still wondering what is gong on since we all have jobs and need to inform our bosses if any changes are happening. Emailed for a second time, still didnt hear anything back until I got a rejection letter about a month later. To me, not communicating or updating your applicants is a bit irresponsible and unprofessional for such a prestigious institution. I understand admissions just finished but you have HR or student aides to send emails to update your applicants.