Soroco

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Soroco | Vagas da empresa Soroco | Salários da empresa Soroco | Benefícios da empresa Soroco
      Entrevistas da empresa SorocoEntrevistas do cargo de Software Engineer - FrontEnd da empresa SorocoEntrevista da empresa Soroco

Andersen Lab
      Okta
      Cloudera
      N-iX

Entrevista para Software Engineer - FrontEnd

11 de ago. de 2021

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer - FrontEnd da empresa Soroco

Entrevista para Frontend Developer

5 de ago. de 2024

Fui entrevistado pela Soroco em jul. de 2024

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Soroco em ago. de 2021

hackerrank online test- 6 questions in 100 minutes. test asks for web cam access. Questions were pretty easy and straight forward but evaluation is not explained exactly as to where you might have gone wrong.

DSA -3 QUESTIONS(i used python) 2 MCQ on HTML, CSS 1 ON NODE.JS
      Candidatei-me pessoalmente.
      O processo levou 1 semana.

1st Round - Online Assessment in hackerrank (3 MCQ,1 JS, 1 Angular application - comment section] 2nd Round - Technical Interview - Javascript [output based questions, sorting, deep basic questions], html, css [triangle placed on center of the box]

Sort the array by without modifying the array

Entrevista para Frontend Developer

27 de abr. de 2021
      Nova Deli

O processo levou 6 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Soroco (Nova Deli).

The process nearly took 1-1.5 months on a whole & Had 1 Assignment/HackerEarth Round + 3 Technical Interview + CTO Round I applied online on the career page. Process : 1. Profile Screening 2. Initially there was a HackerEarth coding/assignment round 3. Shortlisting & initial tech round had questions on JavaScript, AngularJS & Current work. 4. After that in the Second Round with the Lead, the questions mainly revolved around Prior work & what all improvement could be done in it & questions on JavaScript 5. There was a round further with another lead ,& had a similar pattern 6. Was more of a situational & fundamental based round

Reason to switch