Spectrum

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Spectrum | Vagas da empresa Spectrum | Salários da empresa Spectrum | Benefícios da empresa Spectrum
      Entrevistas da empresa SpectrumEntrevistas do cargo de Field Tech da empresa SpectrumEntrevista da empresa Spectrum

Entrevista para Field Tech

30 de jan. de 2018
      Tampa, FL

Outras avaliações de entrevista de vagas de Field Tech da empresa Spectrum

Entrevista para Field Tech

28 de out. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Spectrum em out. de 2022

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Spectrum (Tampa, FL) em mar. de 2017

Open interview, a lot of tech get interviewed at once by diff. managers. Ask questions about problem solving. Kind of intimidating, but overall okay. That's about it. Oh yeah and you're force to speak in front of a group of people about yourself, so be prepared!

How would you troubleshoot a ceiling fan that appears not to be working?

They went over my resume, asked me some questions about myself, described the job position and what I'll be doing, asking if I'm fine with heights, small spaces lifting gear, etc, and then asked regular interview questions.

Tell me about a time you fixed an issue under pressure.

Entrevista para Field Tech I

30 de ago. de 2019
      Mount Vernon, IL

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Spectrum (Mount Vernon, IL) em ago. de 2019

Lots of questions and be prepared the best you can. Talk thouroughly and know what you are talking about they ask what you know about the company why you wanna work there and questions based on your job you have now with supervisors.

What did your last supervisor critique you on?