Spenmo

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Spenmo | Vagas da empresa Spenmo | Salários da empresa Spenmo | Benefícios da empresa Spenmo
      Entrevistas da empresa SpenmoEntrevistas do cargo de Software Engineer, Backend da empresa SpenmoEntrevista da empresa Spenmo

Entrevista para Software Engineer, Backend

2 de mar. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Spenmo em fev. de 2022

1. Internal screening with recruiter 2. Phone screening with CTO 3. Hackerrank (leetcode easy to medium) 4. System design 5. Offer Didn't make it to System design round after fully pass the test cases in q1 and q2 but could not find optimal solution in q3.

Find X largest elements. Calculate sum of any X numbers and do some conditional checks. Longest increasing subsequence.
      Resposta da empresa Spenmo
      Hi, we do hope you will apply for Spenmo in the future as we are constantly looking for talented individuals like yourself. We apologise for the duration it had taken you to complete your interview with us and there is no excuse on why it has taken this long. - Spenmo Recruitment Team

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer, Backend da empresa Spenmo

Entrevista para Software Engineer, Backend

30 de jun. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Spenmo em jun. de 2022

1st was hr interview (motivation behavior question) 2nd was coding round (hackerrank) ( couldn't pass this round, there are 3 question, i couldn't finish the third question) 3rd user interview 4th engineer manager interview 5th offering

i couldn't pass the 2nd round which is coding round section couldn't find optimal solution/couldn't finish the 3rd question
      Resposta da empresa Spenmo
      Hi, we do hope to see you applying with us again. - Spenmo Recruitment Team