Stereo D

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Stereo D | Vagas da empresa Stereo D | Salários da empresa Stereo D | Benefícios da empresa Stereo D
      Entrevistas da empresa Stereo DEntrevistas do cargo de Roto-Artist da empresa Stereo DEntrevista da empresa Stereo D

Entrevista para Roto-Artist

28 de mar. de 2013

Outras avaliações de entrevista de vagas de Roto-Artist da empresa Stereo D

Entrevista para Roto Artist

6 de out. de 2017
      Pune

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Stereo D em fev. de 2013

You have to be accurate what u r expecting n what you r telling to him because this company can verify you n you even dont kow about it so please be honest thats it.

why u want to join deluxe.

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Stereo D (Pune) em out. de 2015

Very Simple And Straight.they ask you some simple personal and professional questions. sometimes they give you little company tour.they just want to make sure that you're legit for the perticuler job.

Simple Questions

Entrevista para Roto-Artist

14 de jan. de 2013
      Burbank, CA
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fiz uma entrevista na empresa Stereo D (Burbank, CA).

They would have a few people in the room. A few supervisors. Ask what you have done in the past. The type of software you use and if you are willing to learn there software. After the interview, they do a week of "testing" and even during this week, you dont necessarily have the job. If at the end of the week, you don't preform at the level they want, you don't get the job. Kinda stressful for someone that has never done stereo-conversion before.

Why are you deciding to apply here?