Stifel Financial

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Stifel Financial | Vagas da empresa Stifel Financial | Salários da empresa Stifel Financial | Benefícios da empresa Stifel Financial
      Entrevistas da empresa Stifel FinancialEntrevistas do cargo de Public Finance Investment Banking Analyst da empresa Stifel FinancialEntrevista da empresa Stifel Financial

Entrevista para Public Finance Investment Banking Analyst

24 de mar. de 2015
      San Francisco, CA
      Entrevista difícil

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Stifel Financial (San Francisco, CA).

I applied for a job in a different office. I was not selected for that position but emailed to follow up with the original contact. She then put me in contact with someone in their California office. A recruiter made initial contact via email. I then received a phone call from team recruiter to set up an interview time. Last, I had a 1.5 hour phone interview with two team members of a public finance team.

-Tell us about your market experience? -Describe to me bond ratings? -What is a TIF? -Why the career change? -What would impact the bond pricing? -How are Moody's and S&P different in rating bonds? Then there were the behavioral questions: -How many windows are in NYC? -Why are manhole covers round? -Will you be able to work 80+ hours a week? -Do you have family here?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Public Finance Investment Banking Analyst da empresa Stifel Financial

Entrevista para Public Finance Investment Banking Analyst

28 de set. de 2015
      New York, NY

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Stifel Financial (New York, NY) em jan. de 2015

2 30 minute phone interviews followed by a Superday where you meet with 5 professionals from analysts to MDs. Basic interview with questions such as Why Stifel, Why banking, etc. Also was asked questions about what I thought about certain companies and about the market, which is more rare for a banking interview

Why Stifel? Basic LBO and DCF

Goldman Sachs