Super Bright LEDs

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Super Bright LEDs | Vagas da empresa Super Bright LEDs | Salários da empresa Super Bright LEDs | Benefícios da empresa Super Bright LEDs
      Entrevistas da empresa Super Bright LEDsEntrevistas do cargo de Photographer da empresa Super Bright LEDsEntrevista da empresa Super Bright LEDs

Welcome Break

Entrevista para Photographer

20 de dez. de 2023

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Super Bright LEDs em out. de 2023

They initially reached out to me to apply if interested. Quick to schedule the interview but hiring process is drawn out. I had further conversations with related departments. Pretty much said they had no other candidates that could compare and needed to do a skills test. They said they would reach back out with an answer but never did. Just ghosted and wasted my energy, time and efforts. Please listen to the other reviews, they don't respect applicants time or bother giving follow up/responses.

Why did you apply for Super Bright LEDS?
      Resposta da empresa Super Bright LEDs
      Hello! We are surprised at this review, as we have not used a recruiter to hire a Photographer at the very least since I've been with company as a Talent Acquisition Specialist for the last 2 years. We also definitely like to hire a lot quicker than 4+ weeks, so that surprises us as well. Do you have any more information you can share so I may help you?