Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Synechron | Vagas da empresa Synechron | Salários da empresa Synechron | Benefícios da empresa Synechron
      Entrevistas da empresa SynechronEntrevistas do cargo de Junior Associate da empresa SynechronEntrevista da empresa Synechron

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

EPAM Systems
      3.9★Remuneração e benefícios
      SupportYourApp
      4.5★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

12 de nov. de 2024
      Bengaluru

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Associate da empresa Synechron

19 de mai. de 2025
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Nenhuma oferta
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Synechron (Bengaluru).

Entrevista

The interview process went very well. I was asked questions in SQL, basic programming and a few logical reasoning questions. The interview questions were in average level. Java is their main priority

Explain joins in SQL server
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Synechron (Bengaluru).

Entrevista

coding test conducted in office for 60 minutes i dont no what they ask The interview process typically involves multiple stages, including initial screening, technical assessments, and one or more in-depth interviews to evaluate skills, experience, cultural fit, and problem-solving abilities.

Pergunta 1

One key question they asked was: "Can you walk us through a challenging project you worked on, and how you approached solving the problems that came up?"

Entrevista para Jr. Associate

22 de jul. de 2025
      Pune
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fui entrevistado pela Synechron (Pune) em abr. de 2025

Entrevista

Java Coding test -> Group Discussion -> HR Round - elimination in every step. Java test was basic DSA anyone could crack it. GD you have to stand out from the crowd else you are eliminated right away. HR round -Asked my family background, availability to travel, my previous experience. The process took the entire day.

Pergunta 1

My previous experience and why I left that
      1 resposta

27 de out. de 2025
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Synechron (Bengaluru) em jan. de 2025

Entrevista

First there is apti later clearing that they let you attend interview which is fast took only 20 min and almost asked all questions realted to tech which is my resume and i answered well and immeditely they told me to stay for manegr round

Pergunta 1

I was asked all which is mentioned in my resume