Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela TP (Antuérpia) em fev. de 2022
Entrevista
Aangemeld via hun hun website waarna de recruiter me contacteerde voor een eerste interview. Daarna werd een tweede interview opgemaakt met de Hiring Managers ter kennismaking. Deze bestonden uit: de HR Director en de Operations Director.
Over het algeem was de verwachting niet duidelijk, het bedrijf zit nog maar net in een start up fase met 3 actieve personeelsleden die op zoek zijn naar goede profielen om zo het bedrijf verder op te richten.
De functie Operations Manager wordt nu niet ingevuld, eigenlijk kunnen ze dit pas 3-4 maanden later invullen omwille van de huidige ratios.
Dit werd pas duidelijk gemaakt tijdens het midden van het interview.
Daarnaast vroegen ze heel doelgerichte vragen over people skills die op zich goed waren echter schepte het doorvragen echter ook de indruk dat de hiring managers niet zeker zijn van wat ze zoeken. Op zich heel ervaren mensen echter heel nieuw in dit avontuur. Dit leide af en toe tot stroeve momenten tijdens het interview. Echter moet ik zeggen dat alles heel transparant en open verliep.
Ze willen echt een Belgische indentiteit scheppen met people in mind.
Hoewel, op het einde beloofden ze feedback te sturen en contact te houden. Niets, zelfs geen tijdbestek of dergelijke wat me duidelijk maakt dat ze best nieuw zijn in gegeven.
Niet professioneel, maar ik wens ze alle succes toe!
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Naast de gebruikelijke standaard interview en recruiter vragen werd er vooral aandacht gericht aan je day to day werkwijze met name hoe je omgaat met je teamleden. Vrij veel specifieke vragen werden daarrond gesteld.
Was fully professional and flexible for rescheduling the next level of interview rounds
had four interview rounds prior to which there is a comms assesment.
Recruiter in constant touch giving full brief about roles and responsibilities
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela TP em ago. de 2020
Entrevista
They found me online, told me to fill out an application, and I received an offer several hours later. No face-to-face interview at all or even a description of the job I would be doing. When I asked to learn more about what I would be doing, they refused to give more information and told me I had to sign the employment contract first.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Describe a challenge that you have faced, strengths and weaknesses