Talkwalker

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Talkwalker | Vagas da empresa Talkwalker | Salários da empresa Talkwalker | Benefícios da empresa Talkwalker
      Entrevistas da empresa TalkwalkerEntrevistas do cargo de Big Data Java Engineer/Developer da empresa TalkwalkerEntrevista da empresa Talkwalker

Capgemini
      SAP
      Bloomberg
      Deel

Entrevista para Big Data Java Engineer/Developer

19 de fev. de 2016
      Luxemburgo

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Talkwalker (Luxemburgo) em jan. de 2016

Interview consists of two following steps: 1) One on one onsite interview during which you will be asked for you motivation and other typical HR questions (why you are interested to join this specific company, you expectations, what you didn't like at your previous position, why you are looking for etc.), you will be asked for salary expectations at that stage. Also there is a technical part where you will be asked to solve two algorithmic tasks 2) On site interview, you are given two hours to solve 5 programming tasks in Java

First interview questions: 1) You have array of subsequent non-repeating integers, one is substituted with zero, then array is mixed, describe algorithm to sort array and find missing integer, its complexity. 2) Describe algorithm to find longest palindrome in a string, in what case amount of iterations will be biggest and in what smallest.

Second interview programming tasks: 1) Given a string you need to calculate amount of words in it, words can be separated with one or multiple spaces 2) Given a string you need to calculate amount of spaces and next line symbols in it 3) Given array of integers you need to find max subarray sum and indexes of elements forming that sum, ex: [7, -9, 7, 5], mas subarray sum: 12, indexes of elements: 2,3 4) Given a string you need to create two algorithms for odd and even length of the string which will find longest palindrome in that string 5) You need to write your own implementation of double linked list, it should have methods add, remove and indexOf