Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa TapOnIt | Vagas da empresa TapOnIt | Salários da empresa TapOnIt | Benefícios da empresa TapOnIt
      Entrevistas da empresa TapOnItEntrevistas do cargo de Frontend Developer da empresa TapOnItEntrevista da empresa TapOnIt

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Frontend Developer

5 de jun. de 2023
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela TapOnIt em mai. de 2023

If you are applying for a software-related position, DO NOT WASTE YOUR TIME. I had similar experiences like others posted on this site. The interview experience was good, but what happened thereafter doesn't make any sense. They wanted me to create a Nuxt web application that displays coupons as part of a tech evaluation. I reserved time throughout many days just to work on this. I tried to ask them questions and asked for feedback, but never got any responses. I essentially wasted my valuable time doing this project for nothing It makes no sense why this small company never replies to me. They had all of the time in the world to at least send an email, but apparently it's too hard for them. I've had pleasurable experiences with other small companies who are quick to respond to me, so they should definitely learn from others

Questions mostly based on your resume and experiences with working on certain technologies
      Responder à pergunta