Target

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Target | Vagas da empresa Target | Salários da empresa Target | Benefícios da empresa Target
      Entrevistas da empresa TargetEntrevistas do cargo de Senior Data Engineer da empresa TargetEntrevista da empresa Target

17 de set. de 2020
      Minneapolis, MN

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Target (Minneapolis, MN) em out. de 2019

Telephone interview and then onsite interview for 4-5 hrs. Telephone interview took about 30 mins. I was about my current project and most of the questions are related to current project implementation.

I was asked about data pipeline information in my current project

Code repository questions in github

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Data Engineer da empresa Target

1 de dez. de 2025
      Bengaluru

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Target (Bengaluru) em nov. de 2025

It was an referral it was good was asked deep spark architecture questions and SQL and some stuff related to projects unfortunately got rejected but overall a good experience with people giving good feedback

What is wide transformations and narrow?

23 de jun. de 2024
      Bengaluru

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Target (Bengaluru) em mai. de 2024

Total 4 rounds 1. Hacker earth - 2 DE 2 DSA questions 2. Technical - In depth on Spark Scala and Pyspark 3. Technical 2 - In depth on your modelling skills building pipeline 4. Techno Managerial round - Most Difficult DSA, rest ApI, knowledge evaluation, logical thinking

26 de jun. de 2023
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Target (Bengaluru) em jan. de 2022

Two technical rounds First round had data plus basic data frame questions Second round also a little complex dsa and data frame question Third round is HM round and asked about existing project

Project details I had worked upon

Leroy Merlin