Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fiz uma entrevista na empresa Teads.
Entrevista
Processo di selezione molto lungo, oltre due mesi e mezzo di colloqui e casi di studio. Comunicazione poco trasparente, nessun feedback finale spontaneo e ho dovuto sollecitare più volte per conoscere lo stato della candidatura. Ad oggi non ho mai ricevuto un feedback ufficiale conclusivo e, dopo gli ultimi contatti, l’azienda è semplicemente scomparsa da mesi.
We appreciate your feedback regarding your interview and case study experience. We're sorry to hear you didn't receive timely communication or closure during your application, as this does not reflect the standards we strive to maintain for our candidate journey. We will work to ensure this is improved moving forward
Oferta aceita
Experiência positiva
Entrevista difícil
Candidatura
Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fiz uma entrevista na empresa Teads (Ljubljana).
Entrevista
Outbrain's interview process typically comprises an online application, resume screening, initial screening, technical and behavioral interviews, assessments (if required), on-site visits (if applicable), final interviews, reference checks, and job offers. Demonstrating enthusiasm and cultural fit is important.