Team Financial Strategies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Team Financial Strategies | Vagas da empresa Team Financial Strategies | Salários da empresa Team Financial Strategies | Benefícios da empresa Team Financial Strategies
      Entrevistas da empresa Team Financial StrategiesEntrevistas do cargo de Customer Relationship Manager da empresa Team Financial StrategiesEntrevista da empresa Team Financial Strategies

Entrevista para Customer Relationship Manager

6 de jun. de 2022
      Arlington, TX

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Team Financial Strategies (Arlington, TX) em mai. de 2022

This company has a very archaic interview process. Not only do they put you through the ringer with 90 Minute deep dives, and hour long panel interviews, if they decide to extend you an offer, they will withdraw the offer a week later. An offer was made to me only to have my offer withdrawn 6 days later. They also request 4 references, 2 being professional, which isn’t a problem. But they want your direct reports from the previous jobs, and they expect EVERYONE to give you a glowing reference. If not, your not good enough for them. This is like saying; “I’m about to go on a date with someone, but hold on, let me check with ALL of his ex girlfriends first to make he’s just as perfect as I think he is.” That’s not realistic. Good luck finding quality candidates who will put up with you super unrealistic expectations.

What is your greatest weakness/ strength? What are some things you need to work on?