Teph Seal

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Teph Seal | Vagas da empresa Teph Seal | Salários da empresa Teph Seal | Benefícios da empresa Teph Seal
      Entrevistas da empresa Teph SealEntrevistas do cargo de Auto Detailer da empresa Teph SealEntrevista da empresa Teph Seal

18 de jun. de 2017

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fiz uma entrevista na empresa Teph Seal.

Straight to the point they needed me to work for them A lot of misleading information. I was under the impression that I would be making $12.00 as I walked away

If I can work 6days a week?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Auto Detailer da empresa Teph Seal

6 de ago. de 2022
      Philadelphia, PA

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Teph Seal (Philadelphia, PA) em abr. de 2022

They ask you a few questions and tell you you’re payed hourly and by piecework. They tell you someone will train you to get up to a fast pace but it’s unrealistic. Detail work involves details not rushing through the process. They know it’s unrealistic but hide behind it so they don’t have to pay.

Are you familiar with piecework?

20 de out. de 2017
      Lithonia, GA

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Teph Seal (Lithonia, GA).

Didn’t have a interview. Took the drug test passed it was hiring with in the next few days to a week later. With a phone call from hiring manager letting me know I’ve passed the test come in for training/on boarding

I asked management I have to have weekends off due to personal issues where I have my child every weekend

3 weeks later management changed & told me everybody must work weekends when I was told my first day that it’s ok for me to have weekends off