Tetra Tech

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Tetra Tech | Vagas da empresa Tetra Tech | Salários da empresa Tetra Tech | Benefícios da empresa Tetra Tech
      Entrevistas da empresa Tetra TechEntrevistas do cargo de Senior Water Resources Hydrogeologist da empresa Tetra TechEntrevista da empresa Tetra Tech

Entrevista para Senior Water Resources Hydrogeologist

16 de dez. de 2023
      Irvine, CA
      Oferta recusada

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Tetra Tech (Irvine, CA) em jan. de 2022

Strange place. Three separate recruiting attempts from them with some interviews, but walked away every time because something doesn’t seem quite right there. Once requested I write a business plan for them as a part of the interview process. Seems lazy, and who’s dumb enough to fall for a scam like that? A few years later they requested another meeting and they didn’t show up, then someone told me when I arrived, which seems disrespectful in my opinion. Maybe trying to scout for information or something. Wouldn’t work her unless you had to is what I deduced.

What’s your business plan and can you write a business plan for us along with your target client strategies.