Textron

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Textron | Vagas da empresa Textron | Salários da empresa Textron | Benefícios da empresa Textron
      Entrevistas da empresa TextronEntrevistas do cargo de Project Manager da empresa TextronEntrevista da empresa Textron

26 de dez. de 2022

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Textron em mar. de 2022

Contacted over LinkedIn for a position. Did an initial video interview which went well. A week went by without hearing back, so I reached out to the person I interviewed with. This person said they'd get back to me but, after a week, I didn't hear back.

Why do you think you're a good fit for the position?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Project Manager da empresa Textron

1 de ago. de 2024
      Wichita, KS
      Oferta recusada

Fiz uma entrevista na empresa Textron (Wichita, KS).

Quick, easy to talk with and interviewer did a good job or asking pertinent questions. Position was not what I was looking to obtain at this time, will continue to review available openings at this employer.

Desire to work in aircraft

7 de mai. de 2012

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Textron em abr. de 2010

There are no puzzle questions or trick questions. They will ask you about your prior work history and how that has prepared you for the position you are now seeking. They will ask you typical questions about major challenges you've faced and the steps you took to address those, they will ask you very general questions about their company that you can get off of their website. Most of the interview will be focused on you and your accomplishments.

Describe a time when you made the wrong decision and how you recovered from it.

Why should I hire you over all of the other candidates?

KBR