Thompson Rivers University

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Thompson Rivers University | Vagas da empresa Thompson Rivers University | Salários da empresa Thompson Rivers University | Benefícios da empresa Thompson Rivers University
      Entrevistas da empresa Thompson Rivers UniversityEntrevistas do cargo de Teaching Professor da empresa Thompson Rivers UniversityEntrevista da empresa Thompson Rivers University

Imperial College London
      Teachers College
      Azerbaijan National Academy of Sciences
      Qafqaz University

Entrevista para Teaching Professor

7 de mai. de 2022
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 5 meses. Fiz uma entrevista na empresa Thompson Rivers University.

This is one of those smaller, isolated universities where recruitment processes aren't that objective - and on purpose: they will give you the feeling that it is a fair process, going to the extent of flying an already doomed candidate 1000s of kms, to give the impression that they do care about inclusion and diversity. And when you arrive for your campus visit, surprise surprise: almost nobody is on campus to meet you. Treating candidates as commodity isn't a real choice or done on purpose to hurt them, it is just a byproduct of an outdated and prejudiced recruitment system.

Mock class session during which a handful of profs (two or three - the other ones preferring t stay at home on a Friday) play so badly the role of students that one wonders if these "recruiters" ever met real students... Example: "Pfff I am a tired student, I did not understand what you said, pffff pffff. Can I go home, professor?"