Timetohire

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Timetohire | Vagas da empresa Timetohire | Salários da empresa Timetohire | Benefícios da empresa Timetohire
      Entrevistas da empresa TimetohireEntrevistas do cargo de Recruitment Specialist da empresa TimetohireEntrevista da empresa Timetohire

14 de jan. de 2025
      's-Hertogenbosch

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Timetohire ('s-Hertogenbosch) em abr. de 2022

Fijn proces, erg betrokken corporate recruiters. Er wordt beoordeeld op basis van skills en culture fit, mooi voorbeeld van unbiased hiring. Ook een proces op tempo, kunnen zich aanpassen aan de kandidaat.

Wat is je WHY om voor recruitment te kiezen als vak.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Recruitment Specialist da empresa Timetohire

13 de dez. de 2023
      Rijswijk, South Holland

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Timetohire (Rijswijk, South Holland) em out. de 2023

Benaderd door timtohire via LinkedIn en gelijk een super fijn gesprek gehad. Het eerste gesprek was via de telefoon en vervolgens twee gesprekken op kantoor. Het recruitmentproces was onwijs snel. Ook de onboarding was een heel fijn proces.

6 de jun. de 2023
      Den Bosch, North Brabant

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Timetohire (Den Bosch, North Brabant).

Ik kwam via Linkedin de vacature tegen als Recruitment Specialist. Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. Ik heb eerst een telefonisch gesprek met een een corporate recruiter, dat was een fijn gesprek en ik kreeg een goed beeld over het bedrijf en de functie waarvoor ik heb gesolliciteerd. Vervolgens heb ik een fijn gesprek gehad op het hoofdkantoor in Leidschendam met twee recruiters. Het was al snel duidelijk dat er een klik was en ik werd erg enthousiast. Tot slot heb ik een 3e gesprek gehad, dit was een iets kritischer gesprek om erachter te komen of ik daadwerkelijk binnen de organisatie pas. Ik hoefde niet lang na te denken om in te gaan op het aanbod. Sollicitatievragen Waar wordt je gelukkig van? (werk en prive) Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Introductie over mijzelf, ambities en wat ik zoek in een nieuwe uitdaging.

20 de jan. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Timetohire.

na het eerste contact werd ik snel uitgenodigd om op kantoor kennis te maken. Twee dagen later had ik het vervolg gesprek en was het enthousiasme nog verder aangewakkert. In de tijd die tussen mijn ja woord zat en het laatste gesprek werd er veel contact met mij gehouden

wat mijn ambities zijn als recruiter