Together

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Together | Vagas da empresa Together | Salários da empresa Together | Benefícios da empresa Together
      Entrevistas da empresa TogetherEntrevistas do cargo de Senior Recovery Worker da empresa TogetherEntrevista da empresa Together

Entrevista para Senior Recovery Worker

9 de fev. de 2017

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Together em fev. de 2017

Interview lasted an hour. You will be expected to explain in quite a lot of detail. Panel consisted of 3 people including service user. Questions were: Can you give an example of a time when you supported someone in a crisis, how did you support them and what did you do? Can you give examples of crisis situations? Can you explain what the relevant acts and laws are surrounding this area of work? I.e Mental Health Act, Mental Capacity Act, Equality Act, Deprivation of Liberty Safeguarding etc (I would recommend doing a little research on this if you don't know much about them!!) Can you explain a time when you helped someone achieve something? Can you explain how you are able to involve, include, and empower others and support them through their recovery? Why is it important to involve service users i.e. include them in the interview process? Can you explain a time when you participated in meetings and groups? What experience do you have with regards to supervising others? What difficulties could you be faced with when supporting service users? What challenges were faced with in your workplace and how did you overcome them? Why is team work important? How would you describe yourself in 3 words. What are your admin skills like?

Can you explain the relevant acts or laws surrounding this area of work?

UNICEF
      Biochemical Society