Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Tokopedia | Vagas da empresa Tokopedia | Salários da empresa Tokopedia | Benefícios da empresa Tokopedia
      Entrevistas da empresa TokopediaEntrevistas do cargo de Associate Product Manager da empresa TokopediaEntrevista da empresa Tokopedia

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 5 semanas. Fui entrevistado pela Tokopedia (Jakarta) em jul. de 2023

The interviewers ask clear questions, making it easier for me to understand what is being asked and provide thoughtful responses. The HR and Users provide me with detailed information about the role I am applying for. This transparency allows me to better assess their fit for the position and align their expectations with the company's requirements. Information about the team's environment is also shared. The interview process involves creating a friendly and approachable environment that encourages me to showcase my experience, skills, and personality comfortably. They have a quick turnaround time for providing feedback to candidates. The interview process seems to be well-organized.

Q: What do you do to handle a backlog request but it's out of scope to the engineering team?
      1 resposta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Associate Product Manager da empresa Tokopedia

24 de mar. de 2024
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista fácil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Tokopedia.

Standard HR interview questions such as past experience, why you want to apply to Tokopedia, what tasks you perform in your current job. They also ask about salary expectations and whether you are willing to continue the recruitment process for other positions.

why you want to join Tokopedia?
      Responder à pergunta

what tasks you perform in your current job?

14 de jul. de 2023
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Jakarta
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Tokopedia (Jakarta) em jul. de 2023

consists of 1 HR interview and 2 User Interviews. HR asked basic questions regarding your past experiences. 1st User Interview asked about your past experiences in product, also several product questions. 2nd User Interview's questions are not as heavy as the first one.

Choose something you'd like to improve from your favorite e-commerce product.
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Amazon
      4.6★Remuneração e benefícios
      Booking.com
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.