Traveloka

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Traveloka | Vagas da empresa Traveloka | Salários da empresa Traveloka | Benefícios da empresa Traveloka
      Entrevistas da empresa TravelokaEntrevistas do cargo de Lead Software Development Engineer In Test da empresa TravelokaEntrevista da empresa Traveloka

Amazon
      Google
      Meta
      Yandex

Entrevista para Lead Software Development Engineer In Test

17 de out. de 2019

Outras avaliações de entrevista de vagas de Lead Software Development Engineer In Test da empresa Traveloka

Entrevista para Lead Software Development Engineer In Test

31 de out. de 2019
      Bengaluru

Fiz uma entrevista na empresa Traveloka.

1st round : Gave 3 programming question from geeks for geek related arrays and string. 2nd round : one guy came start searching qus from geeksforgeeks front mine and matching my answer with provide solution at site.Actually he was not aware ,what kind of qusestion need ask. 3 rd round : manager , full attitude, he thinks ,he knew everything . Zero knowledge,How he become manager ,that was qusection in my mind. Dont waste time at traveloka at bangalore office .waste interviewers in Testing department

geeksforgeeks arrays ,matrix and String

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Traveloka (Bengaluru) em out. de 2019

Actually this company is a perfect example when you have incompetent people in the hiring process who just mug up 2-3 questions from geeks from geeks and start arguing with interviewee on those. Interviewer was not interested in listening the answers and continue to argue on the answers that he has in mind. Even though he did not asked questions from all technologies written in resume, they will say that they expect a person to be a pro in all the technologies written in resume. I even doubt he even heard the name of few technologies written in my resume. Full of attitude and no intention to understand the person sitting in front. Full waste of time to give interview in this company. Please do not waste your leave.

geeks for geeks(there favourite), simple java questions.