True North Inc.

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa True North Inc. | Vagas da empresa True North Inc. | Salários da empresa True North Inc. | Benefícios da empresa True North Inc.
      Entrevistas da empresa True North Inc.Entrevistas do cargo de Media Coordinator da empresa True North Inc.Entrevista da empresa True North Inc.

Entrevista para Media Coordinator

22 de jul. de 2015
      New York, NY

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela True North Inc. (New York, NY) em jul. de 2015

Everyone was very rude seemed as if they didn't want to speak to me. Left knowing I would never work there. Seemed unorganized only lasted 15 mins. For a media company everyone working there seemed on the older side, which was only negative because it did not seem like a recent graduate would relate to them.

Where do you see yourself in 5 years!
      Resposta da empresa True North Inc.
      I think you may have mixed up True North Inc. with another company as others have mistakenly used our name. We have not had an employee referral interview for the media coordinator position during the time period you state. Other statements, such as the perceived advanced age of our media team, further lead us to believe you are referring to a different organization. First round Media Coordinator interviews are conducted by our Media Planners that have an average age of 26. True North Inc. is constantly recognized by employees, partner organizations and clients for our passion, our energy, and our innovation particularly with regards to digital media. I encourage you to reach back out to us as we are happy to provide feedback on your career search efforts. Looking forward to hearing from you.