UAIC

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa UAIC | Vagas da empresa UAIC | Salários da empresa UAIC | Benefícios da empresa UAIC
      Entrevistas da empresa UAICEntrevistas do cargo de BI Claims da empresa UAICEntrevista da empresa UAIC

Travelers

Entrevista para BI Claims

5 de abr. de 2016
      Miami Springs, FL

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela UAIC (Miami Springs, FL) em nov. de 2015

Very nice, security was tight getting in but that made it feel safer. UAIG was a great company to work for. The pay was decent for the area. The interview process was easy, they call you in for an interview with the VP of whatever department that you are applying for. Wow, it's really hard to actually write 50 words, I don't really have anything else to say but I keep getting an error message telling me it's too short so I'm sorry for rambling on but this should be good.

Why should we hire you.