UC San Diego

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa UC San Diego | Vagas da empresa UC San Diego | Salários da empresa UC San Diego | Benefícios da empresa UC San Diego
      Entrevistas da empresa UC San DiegoEntrevistas do cargo de Resident Advisor da empresa UC San DiegoEntrevista da empresa UC San Diego

Teachers College
      Qafqaz University
      Azerbaijan National Academy of Sciences

Entrevista para Resident Advisor

5 de dez. de 2014

Outras avaliações de entrevista de vagas de Resident Advisor da empresa UC San Diego

Entrevista para Resident Advisor

23 de mar. de 2016
      La Jolla, CA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela UC San Diego em jan. de 2013

Submit online application which involves answering a few essay questions. If application is accepted there is a group interview among 60 other students. If you make it through the group interview process then there is an individual interview with all of the assistant deans, the dean and the head of housing and dinning services.

How would you confront an underaged friend heavily intoxicated in the resident halls?

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela UC San Diego (La Jolla, CA) em fev. de 2014

One group interview. It was an interview with over 50 people broken down to 10 people then to five. If you did well you passed on to individual interview. On group interview you had to be really outgoing in order to stand out among all the people. I had to ask other people to see what type of questions and activities where going to be done in the interview. Best advice would be to just be yourself!

If a bike represented a team what part of the bike would you be?