UMS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa UMS | Vagas da empresa UMS | Salários da empresa UMS | Benefícios da empresa UMS
      Entrevistas da empresa UMSEntrevistas do cargo de Senior Software Development Engineer da empresa UMSEntrevista da empresa UMS

Entrevista para Senior Software Development Engineer

10 de jan. de 2018
      Bengaluru

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela UMS (Bengaluru) em ago. de 2017

Hexaware Consultancy patch my interview with UMS technologies, the company is located in Bangalore nearby forum mall Whitefield. They gave me two coding puzzles spiral n* n matrix and print 1 2 3 4 12 13 14 5 11 16 15 6 10 9 8 7 take 5 input numbers and sixth uptut number and you may use or may not (all ) operations (+,-,*,/) example 1,2,5,6,7,8 sixth 1024 now try to make 1024 with ,1,2,5,6,7,8 using (+, -,*, or divide) you may use all or either any one , all test should pass otherwise print number combination is not possible. Second: Telephonic Final F2F Director Round

In Telephonic Round Current project and give you some problem just to understand that if you have an ability to think logically, Asynchronous and Synchronous (Ajax and Threaded concept) Synchronization, any example of sync and async process. Indexing, Hashing Second round: Face to Face How HashMap works and what if the hashcode is constant.? String Immutability? Linklist design and how link list works?

Deloitte
      KPMG