Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. Fiz uma entrevista na empresa UWV.
Entrevista
Via de website stuur je je motivatiebrief en CV. Wanneer er een klik is, word je gebeld voor een eerste gesprek. In dat telefoongesprek krijg je meestal standaardvragen over jezelf, waarom je bij dit bedrijf wilt werken en waarom je op deze functie hebt gesolliciteerd. Een belangrijk punt is dat je in de eerste drie maanden geen vakantie gepland hebt.
Als dit gesprek goed verloopt, word je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Daar krijg je een indruk van het werk en stellen ze vragen zoals “Vertel me iets over jezelf”, “Hoe ga je om met lastige klanten?” en vragen over je CV.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Waarom wil je hier komen werken?
Hoe ga je om met lastige klanten?
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela UWV (Amsterdã) em out. de 2025
Entrevista
De sollicitiatieprocedure was strak georganiseerd, er was snelle opvolging en de afspraken werden opgevolgd. Het sollicitatiegesprek was prettig. Ik kan het iedereen aanbevelen om hier te solliciteren. Hoe het werk in de praktijk is weet ik natuurlijk niet. De sollicitatieprocedure bestond uit een aantal gesprekken.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Ze vroegen vooral naar werkervaring die aansloot op de rol.
Candidatei-me de outra forma. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela UWV (Amsterdã) em mai. de 2025
Entrevista
2 gesprekken, verliepen goed. Alleen kwamen er 3(!) arbeidsvoorwaardengesprekken omdat ze niet aan de geadverteerde voorwaarden van de advertentie wilden voldoen. Wel contract gekregen, echter pas 10 dagen voordat ik moest beginnen, Erg chaotisch en onvoorspelbaar.
Perguntas de entrevista [2]
Pergunta 1
Hoe ga je met meerdere dringende verzoeken om als er deadlines zijn?