Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela UZ Leuven (Leuven, Flemish Brabant) em jan. de 2025
Entrevista
De procedure starte met uitgeberide online testen, daarna eerste een kort verkennend gesprek, vervolgens een tweede. Beide waren ter plaatse.
Het traject duurde redelijk lang en ik moest lang wachten op reactie.
Pergunta 1
Over ervaring met een sepciek iets dat belangrijk was voor de vacature
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela UZ Leuven (Leuven, Flemish Brabant) em out. de 2024
Entrevista
Na een eerste screening op basis van cv, werd ik uitgenodigd voor een eerste gesprek met iemand van HR en de verantwoordelijke voor de positie. Daarna volgde er nog een finaal gesprek met het diensthoofd van de dienst.
Pergunta 1
Ze hechten vooral belang aan je motivatie voor de job, aangezien er nog geen ervaring vereist was. Ook mijn studiekeuzes werden tweemaal bevraagd.
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela UZ Leuven em abr. de 2022
Entrevista
Sollicitatie online via website van UZ Leuven (indienen van een cv en motivatiebrief). Later een uitnodiging voor online gesprek met HR en manager van de afdeling gekregen. Enkele psychoanalytische tests moesten online worden afgewerkt en ingediend voor het gesprek met HR. Nadien geen opvolging of feedback gekregen, zelfs na een vriendelijke reminder via mail.
Pergunta 1
Wat was je ervaring met data tijdens je vorige job, en hoe denk je de skills daarvan te kunnen implementeren in deze job?