Uhlig

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Uhlig | Vagas da empresa Uhlig | Salários da empresa Uhlig | Benefícios da empresa Uhlig
      Entrevistas da empresa UhligEntrevistas do cargo de Proofreader da empresa UhligEntrevista da empresa Uhlig

27 de mai. de 2017

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Uhlig.

HR is fast and responsive, but all hiring decisions are made by CEO. As he travels frequently and is crazy busy, this means interview and hiring can be delayed for weeks .

When I applied for promotion to staff writer, CEO kept asking for writing samples, which I kept providing.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Proofreader da empresa Uhlig

8 de mar. de 2024
      Overland Park, KS

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Uhlig (Overland Park, KS).

For a part-part-time contact position, I had to meet with a panel of senior executives including the CEO. I have 30+ years of experience. Before I went into the interview, the HR person whispered to me, "Don't be scared!" I had to quickly compose myself so I wouldn't LOL!

How did I handle working with technology?

22 de jan. de 2021
      Overland Park, KS

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Uhlig (Overland Park, KS) em out. de 2017

I worked only 40 hours a month but still had to be interviewed by a "panel" including the CEO. My supervisor had no input and didn't even meet me until my first day on the job . Very strange process.

I had to complete this useless exercise that listed five crises and I had to prioritize how I would deal with them. Had no bearing on the job.