University of Exeter

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa University of Exeter | Vagas da empresa University of Exeter | Salários da empresa University of Exeter | Benefícios da empresa University of Exeter
      Entrevistas da empresa University of ExeterEntrevistas do cargo de Research Fellow da empresa University of ExeterEntrevista da empresa University of Exeter

Imperial College London
      Teachers College
      Azerbaijan National Academy of Sciences
      Qafqaz University

Entrevista para Research Fellow

21 de fev. de 2025
      Londres, Inglaterra

Outras avaliações de entrevista de vagas de Research Fellow da empresa University of Exeter

Entrevista para Research Fellow

16 de nov. de 2025
      Exeter, Inglaterra

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela University of Exeter (Londres, Inglaterra) em jan. de 2022

Went well and you need to answer rigorous questions. Had to present your example of work. I also had to explain some methods that you often used in your work and projects that you are going to use in the job advertised.

Methodological questions related to the jobs and also methods that I had used in my previous research.

Fiz uma entrevista na empresa University of Exeter (Exeter, Inglaterra).

In my experience - the interview process really shows itself to be aware of the needs of the interviewee - Obviously I can only speak for my experience. It was well organised, respectful, and well managed but their HR department.

The “one thing”? They asked lots: Why did I want the job? What was it about Exeter that attracted me? Where did I see myself in 5y time…