Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fiz uma entrevista na empresa VIVES (Kortrijk, West Flanders).
Entrevista
1 gesprek van een half uur met gerichte vragen over ervaring en expertise. Aanwezigen waren senior onderzoeker, directeur van onderzoek, research manager en eventueel iemand van dienst onderzoek en innovation manager. Geen verder proeven of gesprekken. Daarna telefoontje met resultaat.
Duidelijke en geordende sollicitatie. Na een online persoonlijkheidstest, volgt het sollicitatiegesprek met de verschillende directieleden en coördinator studierichting verpleegkunde. Het waren relevante en heldere vragen die specifiek gericht waren op de functie van lector verpleegkunde en stagebegeleider.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Hoe sta je tegenover verantwoordelijkheid, time-management en klasmanagement (steeds aparte vragen).
Candidatei-me online. O processo levou 4 dias. Fiz uma entrevista na empresa VIVES (Kortrijk, West Flanders).
Entrevista
Korte telefoon om gesprek in te plannen.
Zeer aangenaam gesprek van minder dan 30 minuten met panel van 3 personen. In het gesprek gepeild naar verwachtingen van job en verdere mogelijkheden bekeken.
Zelfde avond telefoon gekregen dat ik de job had, week erna mocht ik al beginnen.
Zeer aangenaam proces, aan de onboarding is wel nog wat werk.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Wie ben je?
Wat doe je graag?
Wat verwacht je van de job?
Welke andere skills heb je nog die bruikbaar kunnen zijn?
Oké met loon bachelor ook al heb je master?