VPK Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa VPK Group | Vagas da empresa VPK Group | Salários da empresa VPK Group | Benefícios da empresa VPK Group
      Entrevistas da empresa VPK GroupEntrevistas do cargo de Manager da empresa VPK GroupEntrevista da empresa VPK Group

Entrevista para Manager

21 de set. de 2025

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela VPK Group em mar. de 2024

Het sollicitatieproces begon met een kort telefonisch gesprek van ongeveer vijf minuten, gevolgd door een Teams-gesprek met een van de administrators. Vervolgens nam ik deel aan een online testbatterij, waarna er gesprekken op locatie plaatsvonden. Iedereen die ik sprak was vriendelijk en open, wat ik zeker heb gewaardeerd. Wel viel het me op dat er vanuit de verschillende gesprekspartners vrij tegenstrijdige informatie werd gegeven over de functie, de verwachtingen, cultuur/sfeer en de organisatie en haar management. Dit wekte de indruk dat er sprake is van bepaalde onopgeloste spanningsvelden binnen de organisatie die de werking hevig beïnvloeden in een negatieve zin. Daarnaast vond ik het beheer van de vacature minder professioneel verlopen. De communicatie was vaak onvolledig, rommelig en laattijdig. Er werden regelmatig irrelevante of zelfs ongepaste vragen gesteld, wat niet erg professioneel overkwam. Verder werden de resultaten van de online testen niet gedeeld of besproken met mij als kandidaat, terwijl dit volgens mij tot een correcte en ethische procedure zou moeten behoren. Al deze elementen samen gaven mij onvoldoende vertrouwen in het verdere verloop van het proces. Om die reden heb ik besloten mijn kandidatuur in te trekken.