Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela VRT (Bruxelas) em jul. de 2025
Entrevista
1ste ronde: Na een selectie op basis van CV en achtergrond, moesten geselecteerden een opdracht maken. We kregen een week om deze te voltooien en door te sturen.
2de ronde: Sommigen werden uitgenodigd op gesprek. Bij dit gesprek moesten we ook nog een schriftelijke proef op voorhand maken.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Hoe zouden mensen jou omschrijven?
Met welke presentator zou je graag content maken en waarom?
Op welk werk ben je het trotst?
Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela VRT (Bruxelas) em jun. de 2024
Entrevista
De procedure was redelijk standaard. Ze stellen de normale en standaard vragen. Ook waren zijn er verschillende sollicitatierondes, maar in elke ronde werd dezelfde vragen gesteld. Dus het kwam over alsof de recuiters onderling niet met elkaar hadden gecommuniceerd.
Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela VRT (Bruxelas) em abr. de 2024
Entrevista
Eerst mondeling gesprek waar je motivatie en kennis kan toelichten. Dit gesprek gebeurt samen met HR en verantwoordelijke. Daarna reeks van testen en een oefening. Bij de testen behoren ook logische oefeningen.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Hoe kan je de bestaande merkenportfolio versterken?