Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Vandebron (Amsterdã) em ago. de 2025
Entrevista
Twee rondes: 1. introductie met hiring manager 2. Opdracht en gesprek met marketing directeur.
Algehele indruk: goed. Er werden goede vragen gesteld en er werd een goede indruk van de rol en werkgever gegeven. De opdracht was echter uitgebreid, terwijl er vrij weinig aandacht aan besteed werd in het tweede gesprek. Het tweede gesprek werd stipt op het uur afgebroken, zonder uitloopmogelijkheid.
Pergunta 1
Wat is de belangrijkste les van voorgaande werkplekken die je meeneemt in je rol bij Vandebron?
Prima. Duurde wel wat lang, je moet geduld hebben. Veel contact met remote team, soms wat onpersoonlijk. Vriendelijk gesprek, maar zorg dat je zelf alles vertelt wat je relevant acht, want ze vragen niet overal zelf naar. Mooi kantoor en missie.
Pergunta 1
Hoe zou je omgaan met… hoe ben je omgegaan met… obv persoonlijkheidstest.
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Vandebron em dez. de 2024
Entrevista
Sollicitatie procedure verliep precies zoals op de website vermeld staat, na CV/motivatiebrief een telefonisch gesprek met de recruiter, 2 vragenlijsten moeten invullen die dingen over motivatie en persoonlijkheid meten, vervolgens een uitgebreid "culture-fit" gesprek op het kantoor gehad, en als laatste de "technical interview" met een live-coding-sessie.
Pergunta 1
Voor de eerste ronde: bereid je voor op vragen over je motivatie en hoe je werkt in een team, wat je van een manager verwacht etc.
Voor de tweede ronde: zorg dat je comfortabel bent met het oplossen van een logica puzzel met code terwijl je andere mensen vertelt hoe je denkt en wat je aanpak is.