Vecna Healthcare

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Vecna Healthcare | Vagas da empresa Vecna Healthcare | Salários da empresa Vecna Healthcare | Benefícios da empresa Vecna Healthcare
      Entrevistas da empresa Vecna HealthcareEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Vecna HealthcareEntrevista da empresa Vecna Healthcare

18 de set. de 2019

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Vecna Healthcare em set. de 2019

Applied on LinkedIn platform. Got an email asking to attend coding test after two weeks. Basic Data Structures and Algorithms questions. There were tawo questions within one hour to complete them. If you complete each question within 20 minutes, you get more points. You can choose any language to code. Each question consists of 10 points and coderbyte platform is given

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Vecna Healthcare

28 de fev. de 2020

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Vecna Healthcare em fev. de 2020

applied online received online assessment on coderbyte online assessment was timed for 1 hour 2 data structure and algorithms question can be solved in any programming language i sent follow up email to the engineer whose contact was given by coderbyte. the engineer didn't respond to let me know if if passed or failed the test. they seem to be highly unprofessional.

1. string manipulation 2. dynamic problem

17 de set. de 2019

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Vecna Healthcare.

2 weeks the hiring process. Applied on company website. 1 OA about basic knowledge in C++. 1 phone and 1 screening. The phone is mostly about my project and the screening is more domain questions.

Talk about your previous projects

DONE by NONE
      Fortinet