Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Venture | Vagas da empresa Venture | Salários da empresa Venture | Benefícios da empresa Venture
      Entrevistas da empresa VentureEntrevistas do cargo de Process Engineer da empresa VentureEntrevista da empresa Venture

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Samsung Electronics

Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Oferta recusada
      Oferta aceita

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Venture (Johor Bahru).

Entrevista

Overall the interview session going well with some technical question related to electronic manufacturing, The interview session is around 45 minutes. Good for fresh grad.Venture is electronic manufacturing services located in Johor Bahru.

Pergunta 1

What is PCBA manufacturing process ?

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Venture (Johor Bahru) em ago. de 2021

Entrevista

This is interview face-to-face together with quiz to see your competency and knowledge on their company and industry. You need to know their company background and what they do like fiber optics.

Pergunta 1

Basic understanding on 5why,8D methodology.

1 de nov. de 2018
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Venture (Johor Bahru) em nov. de 2018

Entrevista

Stages 1) CARAMEL Test consists of 2 sections, need to pass 60% to proceed to next stage. 2) Introduce yourself by presenting a slide about yourself in 5 minutes, in front of other candidates & engineers. 3) Face to face interview with engineer/manager.

Pergunta 1

Objective: Get from point A to point B, distance 10 km, in 20 minutes. There are 3 means of transportation; 1) A bicycle 2) A car that looks broken from the outside 3) Walk Which mode of transportation will you choose and justify.