Veracity Credit Consulting

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Veracity Credit Consulting | Vagas da empresa Veracity Credit Consulting | Salários da empresa Veracity Credit Consulting | Benefícios da empresa Veracity Credit Consulting
      Entrevistas da empresa Veracity Credit ConsultingEntrevistas do cargo de Opener da empresa Veracity Credit ConsultingEntrevista da empresa Veracity Credit Consulting

Goldman Sachs
      Morgan Stanley
      ABB
      EBRD

Entrevista para Opener

20 de dez. de 2014

Outras avaliações de entrevista de vagas de Opener da empresa Veracity Credit Consulting

Entrevista para Opener

17 de ago. de 2017
      Denver, CO

Candidatei-me de outra forma. Fui entrevistado pela Veracity Credit Consulting em nov. de 2014

I never was able to start (Former Employee), Denver – December 19, 2014 They kept claiming that they couldn't get enough people together for the training class. They called me three times to say training would begin on X date, only to call back a day or two later and say they didn't have enough people. Finally right before Thanksgiving they told me training was off until further notice. Seriously? In this economy, I would have thought they'd be swimming in qualified people wanting to start. Unless you really enjoy getting jerked around, don't bother.

Why was I there, my experience wasn't strong enough. Well, seeing as they called me, I would say they saw something in me, and I told them so.

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Veracity Credit Consulting (Denver, CO) em out. de 2014

I walked in for an interview they asked some basic questions and had me read their script. They had me speak to the senior recruiter who asked additional questions and had me read from the script as well we did role playing where he would be a client and me as the opener. I was hired 2 days later.

Are you comfortable talking on the phones.