Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Vermaat Groep | Vagas da empresa Vermaat Groep | Salários da empresa Vermaat Groep | Benefícios da empresa Vermaat Groep
      Entrevistas da empresa Vermaat GroepEntrevistas do cargo de Project Coordinator & Sales Enablement Professional da empresa Vermaat GroepEntrevista da empresa Vermaat Groep

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Diemen
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela Vermaat Groep (Diemen) em jun. de 2025

Entrevista

Ik heb online gesolliciteerd naar de functie van Projectcoordinator Sales Enablement. In de vacatureomschrijving stond expliciet omschreven, dat de focus van de functie het inhoudelijk sterke en professioneel opmaken van offertes en (tender)voorstellen betrof, het volledige tendertraject beheren, optimalisatie van formats en templates en het beheren van klant- en offertegegevens in het CRM-systeem. Een functie die veelal op kantoor wordt uitgevoerd en ter aanvulling/ondersteuning van de account managers, waarbij niet expliciet benoemd werd dat ervaring in een de F&B industrie gewenst of zelfs vereist was. Ik werd vrij snel na mijn online sollicitatie uitgenodigd voor 2 gesprekken, die beiden langer duurde dan de gealloceerde tijd van 60 minuten. In het tweede gesprek met de MD en afdelings manager, werd mij gevraagd een korte casus te presenteren aan de hand van 2 gerichte vragen, die ik middels een STAR analyse in MIRO gepresenteerd had. De vraagstelling tijdens mijn beiden sollicitaties gingen veelal over mijn ervaring en hypotetische situaties hoe ik dat zou aanpakken en welke waarde ik zou toevoegen aan het team en invulling zou geven aan de rol. Uiteindelijk heeft de organisatie ervoor gekozen, niet met mij verder te willen gaan en als primaire reden genoemd, dat het gebrek aan F&B ervaring een groot gemis was.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

- Twee voorbeelden van succesvolle commerciële trajecten & winnende offertes. Wat waren de uitdagingen en hoe hebt je gezorgd voor de winnende offerte? - Wat zou jouw aanpak (max. 3 punten) zijn op het gebied van Customer Success?
      Responder à pergunta

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.