Verpakt Management Services

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Verpakt Management Services | Vagas da empresa Verpakt Management Services | Salários da empresa Verpakt Management Services | Benefícios da empresa Verpakt Management Services
      Entrevistas da empresa Verpakt Management ServicesEntrevistas do cargo de SEO Copywriter da empresa Verpakt Management ServicesEntrevista da empresa Verpakt Management Services

3 de jun. de 2023
      Johannesburg

Outras avaliações de entrevista de vagas de SEO Copywriter da empresa Verpakt Management Services

19 de jul. de 2022

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Verpakt Management Services (Johannesburg) em fev. de 2019

There are two interviews and a test. The test is a written piece to check if you are able to write. Thereafter, the second interview involves feedback on the test.

Do you know what Google Search Console is?

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Verpakt Management Services.

They asked a few questions. I had to do a simple writing test. It was pretty easy. The woman who assisted me was also friendly and gave me extra time

What do you know about SEO ? Which approaches are you using for that?

9 de mar. de 2024
      Johannesburg

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Verpakt Management Services (Johannesburg) em fev. de 2020

Contacted by a recruiter. Then went in for an initial interview, followed by a test which involved writing content for blog and a social media post and then a final interview before the offer.

Have you ever used Google Search Console before?