Vio.com

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Vio.com | Vagas da empresa Vio.com | Salários da empresa Vio.com | Benefícios da empresa Vio.com
      Entrevistas da empresa Vio.comEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Vio.comEntrevista da empresa Vio.com

4 de set. de 2021

Fiz uma entrevista na empresa Vio.com.

1. First 15 minutes are dedicated to your test assignment that you have to do prior to interview. 2. Second 15 minutes are dedicated to general technical questions 3. Last part of the interview is dedicated to your own questions

1. How would you deploy your test assignment solution? 2. What is the difference between language M and language N? 3. Name main OTP abstractions 4. Describe how to change state of OTP abstraction

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Vio.com

29 de out. de 2024

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Vio.com.

HR (1 hour) -> Hiring Manager (EM) (1 hour) -> Test task (~10-12 hours) -> Technical Interview (about your submission and technical questions) (1 hour) -> Behavioral Interview (1 hour) -> Team Day (~4-6 hours)

A lot of questions about the past experiences

2 de set. de 2024

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela Vio.com em ago. de 2024

HR call, 45 minutes -> Hiring manager interview, 1 hour -> Take-home task, which is supposed to take 6-8 hours but actually takes around 10-12 hours -> Code review with a single SWE, 1 hour -> Full working day with prospective colleagues, ~6 hours -> Final interview. As you can see, the process is quite time-consuming. The interviewer mentioned that they enjoyed reading my code because it was well-structured in a familiar manner. There were many tests, both unit and integration. I received a few reasonable questions about some decisions and how they could be improved. However, I was declined after this stage. I was ghosted after asking for feedback. I spent about 13 hours on this application and received no feedback at all, which is quite frustrating. I believe there should be some feedback for the candidate after submitting an assignment with around 2,000 lines of code.

Why didn't you use migrations and used a raw SQL query?

Amazon
      Google