Virtusa

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Virtusa | Vagas da empresa Virtusa | Salários da empresa Virtusa | Benefícios da empresa Virtusa
      Entrevistas da empresa VirtusaEntrevistas do cargo de Assistant Software Engineer da empresa VirtusaEntrevista da empresa Virtusa

EPAM Systems
      IBM
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Visa Inc.

Entrevista para Assistant Software Engineer

10 de mar. de 2016
      Vijayawāda

Outras avaliações de entrevista de vagas de Assistant Software Engineer da empresa Virtusa

Entrevista para Assistant Software Engineer

19 de out. de 2015

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Virtusa (Vijayawāda) em jan. de 2015

we will have written test based on java only and also a program will be given to code. Don't worry if you don't know the code just leave it. next there will be technical round followed by group discussion and finally hr. technical round is easy just concentrate on java basics. in group discussion based on your communication skills.

how to update table in sql
      3 respostas

what final means in java

exception handlers in java

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Virtusa em set. de 2015

Firstly online exam consisting of 50 questions. Then techniqual interview. Then final HR round. These questions were from java dbms software engg. And two java programs are to be created which are easy but require knowledge of datainputstream. In technical interview they ask mostly from resume. For me the told me to write sql query for join, factorial program,relization. In HR Interview they start with my introduction followed by hobby and passion and family and schooling. Why we should hire you, what you know about our self,do you comfortable to work in south, what you will do if we reject you.