Vistex

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Vistex | Vagas da empresa Vistex | Salários da empresa Vistex | Benefícios da empresa Vistex
      Entrevistas da empresa VistexEntrevistas do cargo de Associate Software Engineer da empresa VistexEntrevista da empresa Vistex

2 de ago. de 2025
      Hyderābād

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Vistex (Hyderābād) em jul. de 2025

1st round is online assessment test. It is purely based on C, Java, aptitude. If shortlisted then they will call for the company to attend L1,L2,Hr rounds. They conducted a pen and paper assignment in the company, which involves C,SQL, aptitude questions. If Selected you will be eligible for the interview rounds(L1, L2, L3).

They asked me that What language i am confident in. So they asked questions based on that. It was basic and moderate questions. I was asked to write Fibonacci series code using recursion.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Associate Software Engineer da empresa Vistex

25 de ago. de 2025
      Hyderābād

Fiz uma entrevista na empresa Vistex (Hyderābād).

Resume base questions like about programming languages java,python and technicl skills oops concepts,dbms,sql aptitude and then managerial questions,they also mostly focuses on your project most of the questions will be on your project

About my project what's my role and all

3 de ago. de 2025
      Hyderābād

Aptitude Test: Logical reasoning, quantitative aptitude, verbal ability. Coding Round (for tech roles): Simple to moderate programming questions in languages like Java, Python, C++, etc. For Developers/Technical Roles: Core Java, Data Structures, SQL, OOPs Concepts, Debugging. Might include questions on SAP, especially SAP Vistex module if applicable. Projects you’ve worked on (especially if it's a desktop application or enterprise solution).

Why should i hire you?

DONE by NONE