Vog App Developers

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Vog App Developers | Vagas da empresa Vog App Developers | Salários da empresa Vog App Developers | Benefícios da empresa Vog App Developers
      Entrevistas da empresa Vog App DevelopersEntrevistas do cargo de IOS Developer da empresa Vog App DevelopersEntrevista da empresa Vog App Developers

Entrevista para IOS Developer

16 de set. de 2019
      Calgary, AB

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Vog App Developers (Calgary, AB) em jun. de 2019

I got a code challenge 2 days before the interview, along with some commonly asked questions for iOS developers. I devoted a lot of time on the challenge, added some extra feature than what they required, and even wrote a brief documentation. They reviewed my app and loved it. Because of that, during the interview, they didn't even ask me any technical question, but started to introduce their working environment, workplace culture, and asked me when can I start to work.

In your code challenge, why didn't you completely follow the UI design we sent you? Did you do it out of your own concerns?

Andersen Lab
      Okta